Gyakran ismételt kérdések

Valóban rögzített árakon dolgozol?

A leggyakoribb kérdés, ami minden közös munka kezdetekor elhangzik, hogy mennyibe kerül a projekt. Mindenki pontos árat szeretne tudni. De ahogy az üzleti modellek is eltérőek, úgy a megbízások is egyediek, nem egyforma munkaigényűek. A kivitelezők többsége pontos árat csak ajánlatkéréskor, a projekt konkrét ismeretében ad.

Ha eleged van már az ajánlatkérésekből, a “váratlan meglepetésekből” Neked valók a fix árképzésű weboldal csomagok.

A kivitelezés során olyan folyamatokat fejleszettem ki és ehhez olyan eszközöket választottam, amelyek lehetővé teszik, hogy fix árakkal dolgozzak. A webhelyek a WordPress, a webáruházak a WooCommerce e-kereskedelmi platform használatával jönnek létre, a Divi témája a Divi építővel, szerkesztő eszközként.

Mikor tudsz kezdeni? Hogy állsz a határidőkkel?

Részemről attól függ, hogy éppen hány projekten dolgozom egyszerre, részedről pedig, hogy rendelkezésre állnak-e a megfelelő anyagok és beérkezett-e a választott weboldal csomag vételára.

Éppen ezért a jelentkezéskor megadott elérhetőségeiden felveszem Veled a kapcsolatot és egyeztetünk.

A vállalt határidőket igyekszem tartani, minden tőlem telhetőt megteszek ennek érdekében. De természetesen ugyanezt a hozzáállást várom el a másik féltől is.

Mikor és hogyan kell fizetni?

A kiválasztott csomag díját, amennyiben a teljes költség nem haladja meg a 100.000 Ft-ot előre szükséges átutalnod, vagy bankkártyával kifizetned. A 100.000 Ft feletti megrendelések esetén átutalással lehet két részletben is  teljesíteni. A kényelmes és biztonságos online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, alanyi mentesség miatt ÁFÁ-t nem tartalmaznak.

Az elvégzett munkáról minden esetben a magyar jogszabályoknak megfelelő, hiteles elektronikus számlát kapsz a megadott email-címedre.

Fontos! Külön költség minden olyan kiegészítő bővítmény megvásárlása, amely az ügyfél egyedi elképzeléseinek megvalósításához nélkülözhetetlen és harmadik fél számára fizetendő tételek. Ezek licenc joga és az erről készült számla az ügyfél nevére kerül.

Minden projektet elvállalsz?

Tanácsadóként csak azokat a jelentkezéseket vállalom el, amikor valóban tudok segíteni.

Kivitelezőként nem vállalok olyan projektet, amelyik nem áll közel hozzám vagy elveimmel ellentétes.

Egyedi fejlesztést vállalsz?

Nem, ebben az esetben nem én vagyok a megfelelő választás…

Kizárólag a WordPress keretrendszerével dolgozom és az Elegantthemes.com által fejlesztett prémium DIVI WordPress theme (sablon)-t használom.

Domain és tárhely vásárlás?

A saját jól bevált tárhelyszolgáltatómhoz szeretem az ügyfeleimet is vinni, mert ott tudom, mi hogyan működik és remek ügyfélszolgálatuk van.

Jutalékot nem kapok tőlük, egész egyszerűen csak egy elégedett felhasználó vagyok.

Fontos! A domain és tárhely vásárlás költsége nem része a csomagajánlataimnak. Ezek a tételek külön, a tárhelyszolgáltató részére fizetendő tételek. A domain és tárhely az ügyfél nevére kerül.

Tudom majd szerkeszteni frissíteni a honlapom?

Célom, hogy valamennyi ügyfelem magabiztosan tudja kezelni a saját honlapját. Ebbe természetesen beletartozik a tartalmak megváltoztatása (képek szövegek cseréje), új tartalmak létrehozása, valamint a keretrendszer és a kiegészítő bővítmények frissítése is.

Miért válassz engem online marketinges céljaid megvalósításához?

Marketing tanácsadó, kivitelező, közgazdász és vállalkozó vagyok egy személyben és külső szemmel, vagyis objektíven látom a piacod és a vállalkozásod, a kiemelkedési, javulási lehetőségeidet.

Néhány érv, ha még nem győzött meg, amit itt látsz:
– sokoldalú képességek
– legújabb technológiákkal működtetem a marketinged
– sokat adok az önképzésre
– több ember bérét spórolod meg velem
– csinálom a marketinget, haladok a trendekkel

Ezen kívül számos más előnyöd származhat, ha velem dolgozol együtt…