Rólam

01

Amit csinálok

Segítek azoknak a mikro- és kisvállalkozásoknak, akik szeretnének vevőszerző online jelenlétet kiépíteni, de egy nagy ügynökséget nem engedhetnek meg maguknak.
02

Megközelítésem

Egy hatékony és eredményes online jelenlét kiépítésének nem kell drágának lennie. Full funnel marketingkivitelezőként a mikro- és kisvállalkozások számára egyben tudok számos szolgáltatást nyújtani, amivel több embert vagy egy ügynökséget kellene megbíznia.

03

Küldetésem

A mikro- és kisvállalkozások számára egyszerűbbé tegyem a digitális dolgokat a WordPress, a Woocommerce, a Divi és az ActiveCampaign használatával.

Rólam

Miért hallgass rám?

Most ugyanabban a helyzetben vagy, ahol én is voltam. Már kitapostam az utat, megfizettem a tanulópénzt és az időt. A saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen buktatók, nehézségek vannak online vállalkozás indításakor. Tisztában vagyok vele, mire van szükséged. Több százezer forint tudásanyagot vásároltam meg, tanfolyamok, tréningek, szakkönyvek, előadások formájában. Rengeteg időt és kemény munkát fektettem abba, hogy olyan induló vagy néhány éve működő mikro- és kisvállalkozásoknak segítsek, akik szeretnének vevőszerző online jelenlétet kiépíteni KÖNNYEN, GYORSAN, EGYSZERŰEN.

Dolgozz velem

Eltölthetsz hónapokat, akár még éveket is azzal, hogy kitaláld, mi hogyan működik. Becsapod Magad, ha azt gondolod, így ingyen van, hiszen senkinek sem fizettél érte. Valójában nem pénzt adsz érte, hanem időt. Viszont azt az időt sosem kapod vissza… Azt az időt, ami alatt sokkal hasznosabb dolgokat is csinálhattál volna, akár a vállalkozásodban, akár a szabadidődben.

Hogyan tudok segíteni

Marketing tanácsadó, kivitelező, közgazdász és vállalkozó vagyok egy személyben és külső szemmel, vagyis objektíven látom a piacod, ill. a terméked/szolgáltatásod. Könnyebben meglátom a kiemelkedési, javulási lehetőségeket a vállalkozásodban.

szolgáltatások

Amiben segíteni tudok

Irodai minőség szabadúszó árakon. Ahogy a szakmai fejlődésem lehetővé teszi, a szolgáltatásaim körét folyamatosan bővítem. 

Az összes potenciális vásárló már hozzászokott ahhoz, hogy szinte mindent online megvásárolhat egy gombnyomással.

Elérjenek egy ügyfélszolgálatot és választ kapjanak a kérdéseikre anélkül, hogy valójában beszéltek volna valakivel.

Ha ezt nem tudod lehetővé tenni számukra, akkor sok potenciális üzlettől elesel.

Tőlem nem csak egy weboldalt kapsz, hanem egy komplett rendszert marketing automatizmusokkal.

Nem vagyok webfejlesztő, nem készítek bonyolult fejlesztői weboldalakat. Marketinges szemmel alakítom ki az oldalak felépítését, szövegezését.

Így dolgozom

R

Távolról korszerű eszközökkel és szoftverekkel

R

A fontosabb döntéseket kizárólag írásban kommunikálom. Elsődlegesen az email-ben való kommunikációt preferálom, de elérhető vagyok telefonon és igény esetén Skypon is.

Kivel tudok együtt dolgozni?

R

akinek nem csak ötletei vannak, hanem tervei is. 

R

tud priorizálni és következetes

R

Az ideje többet ér, mint a pénze 

R

a saját vállalkozásáért lelkesedik, önmagát fejleszti, tanul, gondolkodik, hallgat mások véleményére 

R

vállalkozását fejleszteni akarja, az online rendszerének kiépítésére fordítandó összeget nem költségként, hanem befektetésként kezeli 

Kivel nem tudok együtt dolgozni?

R

Akinek hatalmas ötletei vannak, de már az első lépésnél elveszik a lelkesedése, ezért csak halogat 

R

aki nem következetes, nem tud megfelelő döntéseket hozni, az utolsó pillanatban is képes meggondolni magát

R

a pénze többet ér, mint az ideje; a vállalkozásába nem hajlandó befektetni és fejleszteni.

R

aki a vállalkozásáért nem lelkesedik, nem hajlandó képezni magát, fél a változtatásoktól, új dolgoktól, leragad egy szintnél és nem hajlandó tovább lépni

E-book

Buktatók és hibák

Hogyan építsd fel online vállalkozásod anélkül, hogy elcsúsznál egy banánhéjon?

Egyszeregy - animált videó marketing

Miért kell és hogyan tudja egy kisvállalkozó az animált videókat saját marketingjében használni?

Nyitvatartás

H – P: 9 – 18

Közösségi oldalaim

Így építsd fel online vállalkozásod anélkül, hogy elcsúsznál egy banánhéjon.

Lényegretörő, hasznos összefoglaló, amelyből megtudhatod, melyek az induláskor felmerülő leggyakoribb buktatók és hibák.

Ne bonyolítsd túl! Egyszerűbben is elindíthatod online vállalkozásod.

"Eltölthetsz hónapokat, akár még éveket is azzal, hogy kitaláld, mi hogyan működik. De azt az időt sosem kapod vissza...
Iratkozz fel, töltsd le az e-book-ot, fontold meg tanácsaimat és akár már holnap elkezdheted tudatosan felépíteni online vállalkozásod."