[Útmutató]

Miért kell és hogyan tudja
egy kisvállalkozó az animált videókat saját marketingjében használni?

Videó marketing egyszeregy

Rövid, hasznos összefoglaló a legfontosabb kérdésekről.

Tellerné Jakab Ildikó | kisvállalkozói online jelenlét tanácsadó és kivitelező

“Eltölthetsz hónapokat, akár még éveket is azzal, hogy kitaláld, mi hogyan működik. Becsapod Magad, ha azt gondolod, így ingyen van, hiszen senkinek sem fizettél érte. Valójában nem pénzt adsz érte, hanem időt. Viszont azt az időt sosem kapod vissza…
Azt az időt, ami alatt sokkal hasznosabb dolgokat is csinálhattál volna, akár a vállalkozásodban, akár a szabadidődben.”

 Most feliratkozol, letöltöd és egy óra múlva már tudod is, hogyan használd ki a videó marketing előnyeit, hogy megelőzd a konkurenciád.

I

Főbb szempontok, kérdések

Megtudhatod, melyek az animált videók legfontosabb jellemzői, miért és hol érdemes használni őket, milyen hosszú legyen a videó stb.
_

Idő, pénz, energia

Sokat spórolhatsz Magadnak, ha megfelelő gondolkodásmóddal állsz neki egy animált magyarázó videó megrendelésének.
]

Legfontosabb dolog: Forgatókönyv

Nem számít, melyik fajta videót választod, vagy milyen gördülékeny az animáció, ha a forgatókönyv nem jó és nem megfelelően adja át az üzenetet.

Rövid, hasznos összefoglaló a legfontosabb kérdésekről.

Kitől kapsz tanácsot és miért hallgass rá?

Tellerné Jakab Ildikó

Most ugyanabban a helyzetben vagy, ahol én is voltam. Már kitapostam az utat, megfizettem a tanulópénzt és az időt. A saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen videókat érdemes egy kisvállalkozásnak online marketingjében használni. Tisztában vagyok vele, mire van szükséged.

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, 15+ év középvezetői tapasztalattal lettem alkalmazottból szabadúszó online marketing tanácsadó és kivitelező.

Több százezer forint tudásanyagot vásároltam meg, tanfolyamok, tréningek, szakkönyvek, előadások formájában.

Rengeteg időt és kemény munkát fektettem abba, hogy olyan induló vagy néhány éve működő mikro- és kisvállalkozásoknak segítsek, akik szeretnének vevőszerző online jelenlétet kiépíteni KÖNNYEN, GYORSAN, EGYSZERŰEN.

Minden vállalkozásnak – mérettől, terméktől vagy szolgáltatástól függetlenül – szüksége van teljes digitális marketing stratégiára, így legalább egy videóval is rendelkeznie kell.

 

Rövid, hasznos összefoglaló a legfontosabb kérdésekről.